wachttijden wonen en zorg

Wachttijden wonen en zorg

De meest recente wachttijden en wachtlijsten voor onze woonzorglocaties (peildatum 28 februari 2023) kunt u bekijken door hieronder op de button te klikken.  

Onze locaties voor wonen en zorg van Treant kennen voor al uw zorgvragen nauwelijks tot geen wachttijden. De wachttijden voor onze casemanagers psychogeriatrie vindt u in dit overzicht. Als u een voorkeur heeft voor een specifieke locatie kan het echter zijn dat er niet meteen een appartement beschikbaar is. Is uw situatie urgent? Dan zetten onze zorgbemiddelaars zich in voor een goede opvangmogelijkheid. Ook al is de kamer of het appartement van eerste keus niet meteen beschikbaar, zij proberen samen met u te tot een goede oplossing te komen. Een oplossing waarbij in elk geval de benodigde zorg wordt geleverd! Soms betekent dit een tijdelijk verblijf elders.

Wij leveren zorg op maat en houden rekening met urgentie en natuurlijk uw individuele voorkeuren en wensen. Daarom gaat de zorgbemiddelaar graag met u en/of uw naaste in gesprek. Zij stemmen uw persoonlijke voorkeuren optimaal af op de zorg- en dienstverlening van Treant. 

U kunt via bovenstaande link onze wachtlijsten en wachttijden inzien. De lijsten zijn echter een momentopname: wachtlijsten en –tijden kunnen dagelijks wijzigen. Hebt u een zorgvraag? Neem dan contact op met onze Cliëntenservice via telefoonnummer 0900 0591. Deze verbindt u door met de zorgbemiddelaar van de gewenste locatie. Samen met u wordt vervolgens gekeken naar een passend aanbod.