Woonwijkcentra Treant in kerstsferen › Treant Zorggroep

Woonwijkcentra Treant in kerstsferen

Geplaatst op: 30 november 2015

De tijd van kerst komt er weer aan. Voor veel woonwijkcentra van Treant Zorggroep betekent dit dat er allerlei leuke kerstactiviteiten worden georganiseerd, waaronder diverse kerstmarkten. Iedereen is van harte welkom!

Een gezellige markt met vele mooie artikelen, lekkernijen en door bewoners handgemaakte producten.
Datum en tijd: dinsdag 8 december, 10.30 - 16.30 uur
Locatie: De Horst, Rondweg 97 in Emmen

Tientallen stands met o.a. kerststukjes, steigerhoutproducten, handwerkartikelen en lekkers, zoals wafels, knieperties, appeltaart en bruine bonensoep. Ook is er een enveloppenspel met leuke prijzen. De opbrengst van de markt is voor nieuwe materialen voor activiteiten van de cliënten.
Datum en tijd: vrijdag 11 december, 13.30 - 16.30 uur
Locatie: Veltman, Ir. Biewengaweg 42 in Weiteveen

De winterfair vindt plaats in winkelcentrum Bargeres. Holtingerhof staat hier met o.a. wafels en erwtensoep en een kraam met informatie en verkoop van handwerkproducten.
Datum en tijd: zaterdag 12 december, 12.00 - 18.00 uur
Locatie: Winkelcentrum Bargeres

Tientallen kramen met verschillende producten, zoals een lekkere warme hap. Ook is er een verloting. Een levende kerststal brengt de bezoekers in kerstsferen. De opbrengst van de markt komt ten goede aan activiteiten voor de bewoners. In samenwerking met de brede school is er een lichtjestocht door de wijk met als eindpunt De Schutse. Hier krijgen de ca. 300 kinderen met hun ouders koffie en chocolademelk.
Datum en tijd: 16 december, 18.00 - 21.00 uur
Locatie: De Schutse, Schutselaan 26 in Coevorden

Een gezellige kleine markt met o.a. zelfgemaakte taart, knieperties en kerststukjes. Ook bewoners verkopen zelfgemaakte artikelen.
Datum en tijd: vrijdag 18 december, 14.30 - 17.00 uur
Locatie: Selkersgoorn, Maandehof 11 in Dalen

Tijdens de fair worden diverse zelfgemaakte producten van bewoners aangeboden, zoals knieperties, snert en bruine bonensoep. Ook kunnen bezoekers er terecht voor o.a. bloemen, planten, sieraden, kerstkaarten, streekproducten, zeep, wijn en verse oliebollen. De opbrengst van de fair is voor nieuw materiaal voor de verschillende afdelingen en de belevingstuin van Olden Kinholt.
Datum en tijd: vrijdag 18 december, 16.00 - 19.00 uur
Locatie: Olden Kinholt, Kemperstraat 2 in Hoogeveen

Popkoor Musica E uit Emmen geeft een kerstconcert in de kapel van Holtingerhof. Kaartjes kosten vijf euro per stuk. Dit is inclusief een kop koffie/thee met iets lekkers. Er is plek voor 55 personen.
Datum en tijd: zaterdag 19 december, 14.30 - 17.00 uur
Locatie: Holtingerhof, Holtingerbrink 62 in Emmen

Gemengd zangkoor Con Amore uit Hoogeveen geeft een kerstconcert in de Vlindertuin. De entree is drie euro per persoon.
Datum en tijd: zondag 20 december, aanvang 15.00 uur
Locatie: Weidesteyn, Dr. G.H. Amshoffweg 4 in Hoogeveen