Welke ziekenhuiszorg verleent Treant op donderdag 16 maart? › Treant

Welke ziekenhuiszorg verleent Treant op donderdag 16 maart?

Geplaatst op: 14 maart 2023

Donderdag 16 maart is de landelijke actiedag voor een betere cao Ziekenhuizen. Door afdelingen die meedoen aan de actie wordt deze dag een zondagsdienst gedraaid. Dit heeft gevolgen voor de zorg die we binnen de drie ziekenhuislocaties van Treant in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal verlenen.

Spoed

Alle spoedzorg gaat door. Dit betekent concreet dat de Spoedeisende hulp in Emmen en de basisspoedposten in Hoogeveen en Stadskanaal open zijn. In een levensbedreigende situatie belt u altijd 112.

Operaties

Ook spoedoperaties gaan door, net als de operaties die door moeten gaan op indicatie van een medisch specialist (bijvoorbeeld oncologie). Andere geplande operaties zonder spoed gaan niet door. Patiënten die het betreft worden door ons gebeld.

Poliklinieken

De poli’s zijn gewoon als op een doordeweekse dag geopend. Er vinden dus controleafspraken, onderzoeken en andere behandelingen plaats.

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis op 16 maart? Als deze afspraak niet door kan gaan, dan bellen wij u. Als u niets hoort, dan kunt u ervan uitgaan dat uw afspraak gewoon doorgaat.