Versoepeling coronamaatregelen ouderenzorg: restaurants en activiteiten weer toegankelijk voor cliënten thuiszorg en verruiming bezoekregeling › Treant

Versoepeling coronamaatregelen ouderenzorg: restaurants en activiteiten weer toegankelijk voor cliënten thuiszorg en verruiming bezoekregeling

Op 28 mei kondigde de overheid een aantal versoepelingen aan. In navolging van het landelijk beleid voeren we vanaf zaterdag 5 juni ook een aantal versoepelingen door op onze locaties voor wonen en zorg.

Restaurants en activiteiten weer toegankelijk voor cliënten die zelfstandig wonen

Vanaf 5 juni zijn onze cliënten die zelfstandig wonen en thuiszorg van ons ontvangen, ook weer welkom in de restaurants op onze locaties. Gezien de beperkte ruimte in de restaurants, laten we uit voorzorg nog geen familieleden en bezoekers toe in de restaurants. Ook andere horeca-activiteiten vinden nog niet plaats op onze locaties.

Tevens kan deze groep cliënten weer gebruikmaken van interne activiteiten op de locatie. Wel blijft voorzichtigheid noodzakelijk en gelden er voorwaarden om bezoek veilig te laten verlopen.

Versoepeling bezoekregeling

Per 5 juni versoepelen we ook de bezoekregeling. Cliënten en bewoners mogen dan 4 verschillende bezoekers per dag ontvangen. Wel blijven we ons houden aan de basismaatregelen.

Voor versoepelingen van de coronamaatregelen kijkt Treant steeds naar wat er verantwoord is. En naar wat belangrijk is voor bewoners en cliënten. We zijn blij dat we onze cliënten die zelfstandig wonen en thuiszorg van ons ontvangen, weer gezelligheid kunnen bieden.