Vakgroep Dermatologie Treant na uitbreiding compleet › Treant Zorggroep

LET OP! Heeft u een afspraak, of vragen over bezoek en de bezoektijden? Kijk dan eerst op onze corona-informatiepagina.

Vakgroep Dermatologie Treant na uitbreiding compleet

Geplaatst op: 17 januari 2018

Onlangs is dermatoloog Chantal Theunissen gestart bij de vakgroep Dermatologie van Treant Zorggroep. Met de komst van Theunissen is het dermatologieteam van Treant compleet en bestaat het team nu uit zes dermatologen.

In 1994 startte Theunissen met haar studie Geneeskunde aan de Erasmus MC in Rotterdam. Haar opleiding tot dermatoloog volgde zij in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Daarna volgde zij een specialisatie tot Mohs’ micrografisch chirurg in het Isala in Zwolle. Aandachtsgebieden van Theunissen zijn algemene dermatologie, huidkanker en de chirurgische behandeling daarvan, moedervlekken, flebologie (spataders), lymfoedeem en kinderdermatologie.

Uitbreiding buitenpoli Veendam

Door de komst van Theunissen is collega-dermatoloog Tondo van Rijssen in staat zijn spreekuren op de buitenpoli van Treant, bij woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade, in Veendam uit te breiden. Waar de bezetting eerst een dagdeel per twee weken was, verzorgt Van Rijssen vanaf heden elke week een spreekuur. De even weken op dinsdag- en donderdagmiddag. De oneven weken op de donderdagmiddag. Medisch manager en dermatoloog Gerda van der Wier is blij met de uitbreiding: ‘Door de komst van onze nieuwe collega zijn wij als team nóg beter in staat de grote groep van patiënten te behandelen. Op onze ziekenhuislocaties én op de buitenpoli in Veendam.’

Gerelateerde specialismen