Treant werkt aan verruiming bezoekregeling voor locaties voor wonen en zorg › Treant Zorggroep

LET OP! Heeft u een afspraak, of vragen over bezoek en de bezoektijden? Kijk dan eerst op onze corona-informatiepagina.

Treant werkt aan verruiming bezoekregeling voor locaties voor wonen en zorg

Dinsdag 19 mei maakte de regering bekend dat er vanaf 25 mei weer beperkt bezoek is toegestaan in verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland. Dit gebeurt onder strikte voorwaarden van de overheid waar zorginstellingen zich aan moeten houden. Een van deze voorwaarden is dat de locaties vrij moeten zijn van besmetting met het coronavirus. De verruiming van de regeling moet in de periode van 25 mei en 15 juni plaatsvinden.

We zijn erg blij voor onze bewoners en cliënten dat zij binnenkort, weliswaar nog beperkt, weer bezoek mogen ontvangen van hun dierbaren. Treant werkt hard om de zeventien locaties voor wonen en zorg hierop voor te bereiden. Dit gebeurt in overleg met de cliëntenraad, de ondernemingsraad en onze zorgprofessionals. Het verruimen van de bezoekregeling doen we zorgvuldig, want de veiligheid van onze bewoners, cliënten, medewerkers en hun dierbaren staat voorop.

Uiterlijk maandag 25 mei informeren we bewoners, cliënten, eerste contactpersonen/wettelijk vertegenwoordigers over de mogelijke verruiming van de bezoekregeling van onze locaties voor wonen en zorg.