Publiekslezing over spataderen op 12 juni › Treant Zorggroep

Publiekslezing over spataderen op 12 juni

Geplaatst op: 14 mei 2019

Blauwe kronkelende verwijde bloedvaten die onder de huid zichtbaar zijn, oftewel spataderen. Wanneer je ze hebt, kan dat heel hinderlijk zijn. Lichamelijke klachten zoals pijnlijke en vermoeide benen, jeuk of zelfs pijn en nachtelijke kramp komen regelmatig voor. Wat zijn de oorzaken en welke behandeling werkt goed? Deze en andere vragen beantwoordt vaatchirurg Ilse Nevenzel tijdens een publiekslezing op woensdag 12 juni in Spier.

Tijdens de lezing vertelt vaatchirurg Ilse Nevenzel over de oorzaak en de risicofactoren voor het krijgen van spataderen. Welke behandelvormen zijn er en hoe verloopt een behandeling? Ook komen de nieuwste manieren van spataderbehandeling aan bod. Na de lezing hebben bezoekers de mogelijkheid hun benen door een professional te laten onderzoeken en globaal te weten te komen of en welke spataderbehandeling voor hen een optie is.

Praktische informatie

De publiekslezing vindt plaats op woensdag 12 juni.
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur.
Locatie: Van der Valk Hotel Spier-Dwingeloo, Oude Postweg 8, 9417 TG Spier.

Aanmelden.

Iedereen is welkom om de lezing bij te wonen. De entree is gratis. Vanaf 19.00 uur staan koffie en thee klaar. Wilt u de publiekslezing bijwonen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier op de website van Treant.

Gerelateerde specialismen

Gerelateerd