Kom op 2 oktober speeddaten! › Treant Zorggroep

Kom op 2 oktober speeddaten!

Geplaatst op: 25 september 2018

Ben jij verpleegkundige, verzorgende IG of zorgassistent en op zoek naar een vacature? Maak dan op een laagdrempelige manier kennis met Treant! Kom op 2 oktober bij ons speeddaten. En ontdek hoe je bij ons kunt groeien en werken op een van onze twintig locaties. Want Treant biedt zowel ziekenhuiszorg als ouderenzorg. Een unieke combinatie op deze schaal in de regio! Aanmelden is niet nodig.

Je kunt speeddaten op de volgende locaties*

  • Ziekenhuislocatie Scheper in Emmen (restaurant): van 14.30 tot 16.30 uur en van 18.30 tot 20.30 uur
  • Ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen (Intern Uitzendbureau, route 53): van 18.30 tot 20.30 uur
  • Ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal (vergaderzaal 5, naast receptie): 18.30 tot 20.30 uur

*Klopt, dit zijn ziekenhuislocaties, maar je treft daar ook de collega’s uit de ouderenzorg! Interesse in een baan in ouderenzorg? Kom dan dus ook gerust!

De date
Tijdens de speeddate – die we organiseren in samenwerking met ZorgpleinNoord - ga je in gesprek met een van onze collega’s. We horen graag waar je interesses liggen, wat je wensen zijn en waar je ervaring in hebt. Jij kunt op jouw beurt ons van alles vragen over het werken bij Treant. Samen kunnen we dan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Natuurlijks is er koffie en thee. Wil je een actueel CV meenemen?

De baan
Voor verschillende afdelingen op onze 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg zoeken we nieuwe collega’s die als verpleegkundige, verzorgende IG of zorgassistent  aan de slag willen. Wij zoeken collega’s met passie voor onze patiënten en onze bewoners. Professionals die affiniteit hebben met de doelgroep en die problemen niet uit de weg gaan.

Uiteraard gaan wij ervan uit dat je minimaal een opleiding in de zorg volgt of in het bezit bent van een diploma Verzorgde (niveau 3) of diploma Verpleegkundige (niveau 4). Je bent leergierig en schroomt niet om feedback te geven en te vragen. Je kunt  aangeven waar je goed in bent en waar je je kennis en vaardigheden juist wilt uitbreiden. Je gaat werken via ons interne uitzendbureau via een urencontract (min. 24 uur max. 32 uur) of voor een oproepcontract. Samen kijken we het beste bij jou past. Oftewel: volop mogelijkheden!
 

Het aanbod
Wij bieden je een leuke functie met enthousiaste collega's. En daarnaast leveren we bij Treant graag een bijdrage aan jouw persoonlijke groei. Daarnaast kun je bij Treant extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer ontvangen via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een dertiende maand. Ook kun je gratis parkeren en gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen op gebied van sport, vrije tijd en van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.
 

Contact  
Wil je graag wat meer informatie over de speeddates of werken bij Treant? Neem gerust contact op met de collega’s van het Intern Uitzendbureau, telefoon 0591 69 15 58.

Je kunt daar ook terecht als je geen verpleegkundige, verzorgende IG of zorgassistent bent, maar wel zin om een keer bij ons te komen daten.