FC Emmen op visite bij woonzorgcentrum De Horst › Treant Zorggroep

FC Emmen op visite bij woonzorgcentrum De Horst

Geplaatst op: 23 augustus 2013

Woonzorgcentrum De Horst in Emmen, onderdeel van Leveste Care, was dit jaar wederom het decor voor een spelerspresentatie van FC Emmen. Al meer dan vijftien jaar komt de Emmer voetbalclub naar het woonzorgcentrum om - voorafgaand aan de officiële presentatie - de spelers te laten kennismaken met de bewoners van De Horst. Het woonzorgcentrum aan de Rondweg heeft een goede band met de voetbalclub, het ligt namelijk tegenover het stadion.

Na een woord van welkom door de manager van De Horst, presenteerde trainer Joop Gall de spelers. Cliënten konden de spelers zien ‘latje schieten’ en een potje korfvoetbal spelen. Tijdens een hapje en een drankje deelden de spelers handtekeningen uit en werden de nieuwe seizoenkaarten overhandigd. Rene Wanders zorgde voor de muzikale begeleiding.
Niet alleen cliënten van De Horst, maar ook seizoenkaarthouders van het rolstoelvak van FC Emmen waren uitgenodigd voor de presentatie. Zij zijn goed bekend met het woonzorgcentrum. Medewerkers van Leveste Care verzorgen namelijk tijdens thuiswedstrijden de begeleiding van supporters in dit vak voor rolstoelgebruikers.