Kwaliteitsverslag en kwaliteitsplan › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Kwaliteitsverslag en kwaliteitsplan

U leeft uw eigen leven. Waarom zou dat veranderen als u zorg nodig heeft? We spreken bij Treant Zorggroep over betekenisvol oud worden en bieden de plek, zorg, ondersteuning en behandeling om dat mogelijk te maken. We streven naar goede kwaliteit van onze zorg, behandelingen en diensten en verbeteren onze kwaliteit voortdurend. We hebben een groot aantal vakbekwame en deskundige zorgverleners en behandelaars; zij werken met hoofd, hart en handen voor elke individuele bewoner en/of cliënt.

We laten in ons kwaliteitsverslag 2018 en in ons kwaliteitsplan 2019 zien wát we hebben gedaan, hóe we hier van geleerd hebben en wat we nóg beter willen doen voor onze cliënten en bewoners.

Kwaliteitsverslag 2018

In ons kwaliteitsverslag 201(pdf) leest u over ons gevoerde kwaliteitsbeleid en de resultaten die we in 2017 hebben bereikt. Hier zijn wij trots op!

Kwaliteitsplan 2019

In ons kwaliteitsplan 2019 (pdf) leest u over onze speerpunten voor 2018, sterktes en hoe we het in 2018 nóg beter willen doen voor onze bewoners.

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Er is helaas geen bezoek mogelijk op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling voor corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen. Dit geldt voor álle patiënten die opgenomen zijn op deze afdelingen, zowel voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus als voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste. Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk. Meer informatie

Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen en Friesland. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekers en voor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis