ISO 15189 accreditatie (Klinisch Chemisch Laboratorium) › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

ISO 15189 accreditatie (Klinisch Chemisch Laboratorium)

De ISO 15189 norm geldt voor laboratoria over de hele wereld. Instellingen die in het bezit zijn van deze accreditatie gaan zorgvuldig om met de aan hen toevertrouwde lichaamsmaterialen, zoals bloed, urine, ontlasting en sperma. En hebben een kwaliteitssysteem dat regelmatig getoetst wordt, zodat patiënten blijvend verzekerd zijn van kwaliteit.

Locaties

Het Klinisch Chemisch Laboratorium van Treant Ziekenhuiszorg is ISO 15189 geaccrediteerd.

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Er is helaas geen bezoek mogelijk op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling voor corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen. Dit geldt voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus en die zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste. Voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's) is bezoek mogelijk van maximaal 1 gescreende persoon voor 1 uur per dag. Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk. Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Meer informatie

Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekersvoor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis en de informatiepagina over coronazorg voor patiënten in De Horst (incl. veelgestelde vragen & informatie voor familieleden).