Workshop Look Good Feel Better in Hoogeveen (geannuleerd) › Treant Zorggroep

LET OP! Heeft u een afspraak, of vragen over bezoek en de bezoektijden? Kijk dan eerst op onze corona-informatiepagina.

Workshop Look Good Feel Better in Hoogeveen (geannuleerd)

DEZE BIJEENKOMST IS GEANNULEERD.

Ziekenhuislocatie Bethesda van Treant Zorggroep houdt op maandag 6 april van 10.00 tot 13.00 uur in het Toon Hermans Huis Drenthe in Hoogeveen een gratis workshop over uiterlijke verzorging bij kanker. De workshop die samen met de stichting Look Good Feel Better wordt georganiseerd, richt zich op mensen met kanker. Door hen te helpen er goed en verzorgd uit te zien, wil Treant Zorggroep deze patiënten een steuntje in de rug geven.

Make-up en pruiken
Tijdens de workshop krijgen de deelnemers adviezen en tips over het verzorgen van hun uiterlijk. Schoonheidsspecialisten, visagisten en kappers gaan aan de slag met huidverzorging, make-up en de mogelijkheden die een pruik biedt. Er is gelegenheid om te experimenteren met sjaals en andere alternatieven. Ook kunnen deelnemers vragen stellen over het veranderende uiterlijk bij de behandeling van kanker. Aansluitend krijgen de deelnemers een gratis lunch aangeboden door het Toon Hermans Huis Drenthe.

Locatie en aanmelden
De workshop vindt plaats op maandag 6 april van 10.00 tot 13.00 uur in het Toon Hermans Huis Drenthe, Brinkstraat 5, 7902 AC in Hoogeveen. Na afloop kunnen deelnemers blijven voor een gratis lunch van het inloophuis Aanmelden kan via e-mail: oncologie.bethesda@treant.nl of via telefoonnummer 0528 28 68 93. Deelname is gratis. 

De stichting
De stichting Look Good Feel Better organiseert door het hele land de workshop uiterlijke verzorging bij kanker. Kanker en de verschillende behandelingen zoals chemotherapie kunnen leiden tot uiterlijke veranderingen. Zo kunnen patiënten littekens oplopen, haaruitval en huidproblemen krijgen. Op een positieve manier geeft de stichting praktische informatie en advies over het onderwerp. Stichting Look Good Feel Better zet zich in om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en zichzelf weer te laten zijn. Meer informatie op www.lookgoodfeelbetter.nl.

De workshop is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Roparun.

Ik heb hier heerlijk van genoten. Het geeft je het idee dat we allemaal hetzelfde zijn. Deze workshop is een echte aanrader!

De stap leek me heel groot, maar achteraf ben ik superblij dat ik hem genomen heb

Het is erg gezellig om in de tijd van chemotherapie anders bezig te zijn met je ziekte, samen met lotgenoten. Een echte aanrader!