Voorlichtingsavond voor zwangeren (digitaal) › Treant Zorggroep

LET OP! Heeft u een afspraak, of vragen over bezoek en de bezoektijden? Kijk dan eerst op onze corona-informatiepagina.

Voorlichtingsavond voor zwangeren (digitaal)

Treant Zorggroep houdt op dinsdagavond 1 september een digitale informatiebijeenkomst voor zwangeren en hun partners uit de regio’s Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen.

Met deze bijeenkomst kunnen zwangeren en hun partners zich voorbereiden op een mogelijke (poli)klinische bevalling op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. 

Door corona vindt de bijeenkomst niet plaats op ziekenhuislocatie Scheper, geïnteresseerden kunnen de avond via de digitale weg bijwonen. Voor deze informatieavond ontvangen mensen die zich hebben aangemeld informatie voor het inloggen.

Om vertrouwd te raken met het ziekenhuis en de kraamafdeling, organiseert Treant in Emmen zeven keer per jaar een voorlichtingsavond. Deze avond is voor zwangeren die in het ziekenhuis willen bevallen én voor zwangeren die kiezen voor een thuisbevalling. Een verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige en medewerker van een kraamzorginstelling geven uitgebreide informatie over de zwangerschap, bevallen thuis en in het ziekenhuis en over de kraamtijd. De bijeenkomst vindt plaats op 1 september van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier digitale voorlichting zwangerschap en bevalling

Als zorginstelling gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.