Voorlichting orthopedie › Treant

Voorlichting orthopedie

De vakgroep Orthopedie van Treant organiseert in kleine groepen fysieke informatiebijeenkomsten voor patiënten die op de wachtlijst staan voor een heup- of knievervangende operatie uit de regio’s Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen. De physician assistants verzorgen de voorlichtingen.

Via deze informatiebijeenkomsten kunnen patiënten zich goed voorbereiden op de operatie op een van de locaties van Treant. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen. Plan de bijeenkomst in zodra u een uitnodiging hebt gehad voor het gesprek bij het preoperatieve spreekuur (anesthesie).

Voor de meeste bijeenkomsten beschikken we over plekken voor maximaal 30 personen. Een enkele keer is de bijeenkomst in een kleinere ruimte. Hier is plek voor maximaal 15 personen. Om iedereen de kans te geven om hierbij aanwezig te zijn, verzoeken we u dan ook om zoveel mogelijk alleen te komen. Indien niet anders mogelijk mag u maximaal 1 begeleider meenemen. Bij te veel aanmeldingen kan het voorkomen dat, in overleg met u, een andere datum gepland wordt.

De bijeenkomsten vinden plaats op ziekenhuislocaties Bethesda, Scheper en Refaja. Kunt u deze keer niet of gaat u liever naar een andere locatie? Bekijk dan het overzicht van alle bijeenkomsten.

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de informatiebijeenkomst.

Aanmeldformulier

Vul a.u.b. onderstaand formulier in en klik daarna op Verzenden. 

Aanmeldformulier voorlichting orthopedie 24 april 23
  • ?

Als zorginstelling gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.