Voorlichting orthopedie › Treant

Voorlichting orthopedie

De vakgroep Orthopedie van Treant Zorggroep organiseert online en in kleine groepen fysieke informatiebijeenkomsten voor patiënten die op de wachtlijst staan voor een heup- of knievervangende operatie uit de regio’s Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen. De physician assistants verzorgen de voorlichtingen.

Via deze informatiebijeenkomsten kunnen patiënten zich goed voorbereiden op de operatie op een van de locaties van Treant Zorggroep. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen. Online kan dit via de chatfunctie.

Door de coronamaatregelen hebben we tijdens de fysieke bijeenkomsten plek voor maximaal 20 personen. Om iedereen de kans te geven om hierbij aanwezig te zijn verzoeken we u dan ook om alleen te komen. De fysieke bijeenkomsten vinden plaats op ziekenhuislocaties Scheper (vergaderzalen 1 en 2) en Refaja (Zwartsenbergzaal). Dit is momenteel nog niet mogelijk op ziekenhuislocatie Bethesda.

De bijeenkomsten zijn van 15.30 tot 17.00 uur. Let op! De online bijeenkomsten starten een half uur eerder, aanvang 15.00 uur. 

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Indien u zich voor een online bijeenkomst aanmeldt, ontvangt u een week van tevoren via uw ingevoerde e-mailadres informatie over het inloggen. Let op, deze mail kan ook in de spam inbox terechtkomen. 

Aanmeldformulier

Vul a.u.b. onderstaand formulier in en klik daarna op Verzenden. 

Aanmeldformulier voorlichting orthopedie 2022
  • ?

Als zorginstelling gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.