Dansen vergeet je niet! › Treant Zorggroep

Dansen vergeet je niet!

Anno 2019 lijden ongeveer 270.000 Nederlanders aan dementie. De ziekte wordt veroorzaakt door een hersenaandoening. Naar verwachting groeit het aantal dementie patiënten binnen vijf jaar tot 330.000. Dementie wordt daarom niet voor niets volksziekte nummer één genoemd.

In het kader van Wereld Alzheimer Dag organiseert de werkgroep Alzheimercafé Hoogeveen  een gezellige dansmiddag. Waar? In de Vlindertuin van de Treantlocatie Weidesteyn. Mensen met dementie, hun mantelzorgers en naasten zijn onder het motto ‘dansen vergeet je niet!’ van harte welkom op woensdagmiddag 18 september vanaf 14.30 uur aan de Dr. G.H. Amshoffweg 4 te Hoogeveen.

Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen genieten van het dansen. Je mag zelf de dansvloer op, maar alleen luisteren en genieten kan natuurlijk ook!

Opgeven voor deze middag kan tot 14 september met naam en aantal personen bij h.schottert@treant.nl of via 06 20 21 22 91. Mocht je je aan willen melden, geef dan ook aan of je vervoer nodig hebt. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!