Het Ellertsveld bestaat 80 jaar

Feestweek i.v.m. 80-jarig bestaan Het Ellertsveld

Een bijzonder moment voor woonwijkcentrum Het Ellertsveld in Schoonoord. Want op 16 september bestaat Het Ellertsveld 80 jaar! Dat wordt gevierd met een heuse feestweek voor bewoners, hun familie, medewerkers, vrijwilligers en omwonenden.

U bent van harte welkom!

De officiële opening van de feestweek is op maandag 16 september. Theo Hiemstra, directeur care, houdt een toespraak en overhandigt een cheque aan de stichting Vrienden van Het Ellertsveld voor de aanschaf van een rolstoelbus. Ook wethouder Joop Brink is aanwezig en houdt een toespraak.

In de loop van de week worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de bewoners, zoals een gezamenlijke brunch, oud-Hollandse spelen, een high-tea en een spannende speurtocht naar Teun, de kanaalgraver van het Oranjekanaal.

Om de week feestelijk af te kunnen sluiten, hebben medewerkers loten verkocht voor een loterij. De hoofdprijs is een minuut gratis winkelen bij de plaatselijke COOP in Schoonoord. De opbrengst is ook voor de aanschaf van een rolstoelbus.

Op vrijdag 20 september komt burgemeester Bouwmeester langs om samen met een bewoner de prijzen van de loterij uit te reiken en de opbrengst bekend te maken. Ook krijgen bewoners een cadeau van de stichting Vrienden van Het Ellertsveld. 

Hierna wordt de feestweek gezamenlijk afgesloten met een muzikaal optreden van Dwarzz.

Het programma voor de openingsdag op 16 september is als volgt:

10.15 uur - Openingswoord locatiehoofd  Bianca Berends-Hollander
10.20 uur - Toespraak Theo Hiemstra, directeur care  
10.25 uur - Overhandiging cheque namens de organisatie aan Vrienden van Het Ellertsveld
10.30 uur - Het Ellertsveld-koor zingt o.a. Schoonoords volkslied  
10.40 uur - Toespraak wethouder Joop Brink
10.50 uur - Het Ellertsveld-koor zingt
11.00 uur - Borrel
11.10 uur - Optreden goochelaar