Adreswijziging doorgeven › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Adreswijziging doorgeven

Gaat u binnenkort verhuizen of bent u al verhuisd? Laat het ons op één van de volgende manieren weten: 

  • Geef uw adreswijziging persoonlijk door aan de baliemedewerker in een van onze locaties bij u in de buurt. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) mee te nemen. 
  • Kunt u de wijziging niet persoonlijk doorgeven? Dan kunt u doordeweeks tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Zorgadministratie van Treant: per e-mail of telefonisch. 0599 65 46 46.
  • U kunt uw adres ook gemakkelijk zelf wijzigen via het patiëntenportaal mijnTreant. Ga daarvoor naar www.mijntreant.nl

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Er is helaas geen bezoek mogelijk op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling voor corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen. Dit geldt voor álle patiënten die opgenomen zijn op deze afdelingen, zowel voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus als voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste. Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk. Meer informatie

Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen en Friesland. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekers en voor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis