Informatie voor leveranciers › Treant Zorggroep

Op www.treant.nl/corona hebben wij al ons nieuws over corona gebundeld

Informatie voor leveranciers

We willen uw facturen snel en efficiënt verwerken en betalen. Het helpt ons en uzelf als u de facturen via de portal Invoicesharing verstuurt. Indien dit niet mogelijk is kunt u de factuur in pdf-formaat sturen naar facturen@treant.nl .

Voor verdere informatie/ betalingsherinneringen e.d. kunt u mailen naar crediteuren@treant.nl.   

Betalingstermijn

Treant Zorggroep hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen, voor facturen met PO (ordernummer) kan een betaaltermijn van 21 dagen gelden, mits hierover overeenstemming is bereikt met onze afdeling Inkoop. Hierover kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon van de afdeling Inkoop van Treant.

Om uw factuur te kunnen voldoen, dienen de juiste tenaamstelling en factuurgegevens te staan. Deze vindt u in onderstaande leveranciersinformatie.

Informatie over het coronavirus

Op www.treant.nl/corona vind je alle informatie over de maatregelen in onze ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Belangrijke informatie over bezoek
Er is helaas geen bezoek mogelijk op de Intensive Care, hartbewaking (CCU) en de speciale isolatieafdeling voor corona-patiënten op onze ziekenhuislocatie in Emmen. Dit geldt voor álle patiënten die opgenomen zijn op deze afdelingen, zowel voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus als voor patiënten die om andere redenen zijn opgenomen (patiënten uit deze regio én andere regio's). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk op de hoogte van de situatie van hun naaste. Ook op onze locaties voor wonen en zorg is helaas geen bezoek meer mogelijk. Meer informatie

Patiënten op de andere ziekenhuisafdelingen mogen geen bezoekers meer ontvangen van buiten Drenthe, Groningen en Friesland. We willen zo de risico’s op verspreiding van het coronavirus tot een minimum beperken.

Bekijk de veelgestelde vragen voor patiënten en bezoekers en voor welke ziekenhuiszorg u op welke locatie terecht kunt tijdens de coronacrisis